Skocentrum – Brunner har bred kompetens och är kunniga

Skocentrum är ett familjeföretag med en historia som sträcker sig tillbaka till år 1890. I generationer har familjen arbetat med både skotillverkning och försäljning av skor. Idag säjer de ett noga utvalt sortiment till dam, herr och barn i sina två butiker i Umeå.

Fredrik Nilsson, som tillhör fjärde generationen Nilssons, är idag VD och ägare av Skocentrums butiker. Företaget startade som ett skomakeri och utvecklades sedan till en stor skofabrik. När fabriken avvecklades öppnade Skocentrums första butik i Umeå, där de nu verkat i 70 år.

Skocentrum och Brunners samarbete sträcker sig också långt bak i tiden, mer bestämt ett helt decennium. Som Skocentrums huvudsakliga leverantör av skotillbehör bistår de med tillbehör för alla typer av skor och alla typer av material.

– Skotillbehör är en viktig del av vår försäljning. Vi vill erbjuda våra kunder riktigt bra tillbehör som passar deras val av skor, berättar Fredrik och fortsätter:

– Brunner har ett brett sortiment och vi köper alla våra tillbehör via dem. Vi jobbar även med automatisk påfyllning, så när det blir låga nivåer i butiken fylls lagret automatiskt på. Det är smidigt och effektivt!

Skocentrum och Brunner har en tät dialog, något som Fredrik betonar att han uppskattar. Med jämna mellanrum kommer Mathias från Brunner även förbi för att hålla utbildningar om nya produkter med butikspersonalen.

–Samarbetet fungerar bra! De är lätta att jobba med och om det uppstår några problem är det enkelt att kontakta dem för en lösning. Vi har en bra dialog, speciellt med vår kontaktperson Mathias, säger Fredrik och fortsätter:

– Brunner är ett väldigt komplett bolag. De har bred kompetens och är kunniga. Det är verkligen en styrka!

More references

Lundhags - Det känns tryggt att jobba med Brunner!

Lundhags tillverkar funktionella kängor och friluftskläder som håller länge, allt för att kundens naturupplevelse ska bli så bra som möjligt och helst ett minne för livet.

Läs mer

PK Fotbädd - Tillsammans med Brunner utvecklar vi produkter.

PK Fotbädd i Örebro är en ortopedisk fotvårdsbutik med fokus på ortopediska skor och inlägg.

Läs mer

Sko-Service - Brunner fungerar som en helhetsleverantör.

Sko-Service i Örebro är en anrik och välkänd skomakarbutik i centrala Örebro som sedan sju år tillbaka drivs av Suren Zacharjan. Butiken har många besökare och ett stort utbud.

Läs mer

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!
Kontakta oss