PK Fotbädd – Tillsammans med Brunner utvecklar vi produkter.

PK Fotbädd i Örebro är en ortopedisk verksamhet och butik med fokus på ortopediska inlägg och skor. Sedan 2014 sitter de i nya lokaler som ligger ett stenkast från Behrn Arena, där både nya och återkommande kunder kommer in för att få behandling och hjälp.

– Vi har arbetat med det här i många år nu och vet vad vi behöver, där vi haft ett bra samarbete med Brunner sedan dag ett. Deras expertis och den personliga kontakten har gjort att vi kunnat utveckla vår relation för varje år, berättar Anders Eriksson som är Ortopedtekniker.

Att arbeta med ortopediska produkter är något Brunner är vana med och gör dagligen, ett stort utbud och gedigen kunskap gör att de är en leverantör att lita på.

– Vi började att köpa några enstaka produkter vilket har utvecklats till att vi idag köper mer eller mindre allt från Brunner, det är skönt att ha en leverantör som kan tillhandahålla allt. Under åren har vi även fått vara med och utveckla nya produkter, då vi haft önskemål om vissa detaljer som skulle underlätta vårt arbete. Här har Brunner varit väldigt lyhörda och öppna för att hitta lösningar, vilket vi uppskattar, fortsätter Anders

Att utveckla befintliga eller skapa nya produkter är något som lyfter kvalitén på det Brunner levererar. Att de tillsammans med kunden kan skapa bättre förutsättningar för kundens dagliga arbete gör det att de blir en ännu bättre leverantör.

– Förutom att Brunner har ett bra produktutbud har de även en mycket hög servicenivå. Oavsett vilken person man pratar med så får man den hjälp man behöver. Ytterligare en fördel för oss är att de finns lokalt, då man enkelt kan ”svänga förbi” deras kontor om man saknar någonting. De känns som en liten aktör trots att de är stora, man får en familjekänsla när man jobbar med Brunner, avslutar Anders.

More references

Skocentrum - Brunner har bred kompetens och är kunniga

Skocentrum är ett familjeföretag med en historia som sträcker sig tillbaka till år 1890. I generationer har familjen arbetat med både skotillverkning och försäljning av skor.

Läs mer

Lundhags - Det känns tryggt att jobba med Brunner!

Lundhags tillverkar funktionella kängor och friluftskläder som håller länge, allt för att kundens naturupplevelse ska bli så bra som möjligt och helst ett minne för livet.

Läs mer

Sko-Service - Brunner fungerar som en helhetsleverantör.

Sko-Service i Örebro är en anrik och välkänd skomakarbutik i centrala Örebro som sedan sju år tillbaka drivs av Suren Zacharjan. Butiken har många besökare och ett stort utbud.

Läs mer

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!
Kontakta oss