Lundhags – Det känns tryggt att jobba med Brunner!

Lundhags tillverkar funktionella kängor och friluftskläder som håller länge, allt för att kundens naturupplevelse ska bli så bra som möjligt och helst ett minne för livet. Företaget grundades redan 1932 av skomakaren Jonas Lundhag.

– Vår nyckel till framgång är att vi använder beprövat och riktigt bra material, säger Mats Håkan Lundhag, produktchef på företaget och sonson till grundaren.

Företaget har samarbetat med Brunner sedan många år tillbaka. Enligt Mats Håkan är Brunner viktiga för svensk skoindustri.

– De har en bred portfölj av varor, maskiner och tjänster. De har bra support vad gäller reservdelar och service och rent allmänt stor kompetens och kunnande. Det känns helt enkelt tryggt att jobba med Brunner. Det är alltid enkelt att ringa och diskutera problem och möjligheter med deras medarbetare, säger han.

Sedan några år tillbaka har Lundhags valt att använda Brunners patenterade material LIBA® Smart som en komponent i många av sina skor.

– LIBA® Smart är ett tekniskt ”gummi” med mycket goda limegenskaper som svarar upp mot våra högt ställda krav på kvalitet, livslängd och nötningstålighet. Jag upplever LIBA® Smart som ett miljö säkert framtidsmaterial, säger Mats Håkan.

IT FEELS
SECURE TO
WORK WITH
BRUNNER.

He points out that the collaboration between Lundhags and Brunner has flourished in recent years.

– I feel secure with Brunner. They have an understanding of our production and how we work, and they always work to find solutions. The fact that we know each other so well makes it easier to develop together, also in the future.

More references

Skocentrum - Brunner har bred kompetens och är kunniga

Skocentrum är ett familjeföretag med en historia som sträcker sig tillbaka till år 1890. I generationer har familjen arbetat med både skotillverkning och försäljning av skor.

Läs mer

PK Fotbädd - Tillsammans med Brunner utvecklar vi produkter.

PK Fotbädd i Örebro är en ortopedisk fotvårdsbutik med fokus på ortopediska skor och inlägg.

Läs mer

Sko-Service - Brunner fungerar som en helhetsleverantör.

Sko-Service i Örebro är en anrik och välkänd skomakarbutik i centrala Örebro som sedan sju år tillbaka drivs av Suren Zacharjan. Butiken har många besökare och ett stort utbud.

Läs mer

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!
Kontakta oss