Sko-Service – Brunner fungerar som en helhetsleverantör.

Sko-Service i Örebro är en anrik och välkänd skomakarbutik i centrala Örebro som sedan sju år tillbaka drivs av Suren Zacharjan. Butiken har många besökare och ett stort utbud.

– Vi har ett gott rykte för att göra bra saker, vi levererar ett hantverk med kvalitet. Vi kan erbjuda våra kunder hjälp med att laga läder oavsett om det gäller skor, portföljer eller annat. Vårt expertområde är dock reparation av randsydda skor, vilket kräver mycket kunskap och en avlappssymaskin för ett lyckat genomförande, säger Suren.

Sko-Service och Brunner har en lång historia, då Brunner var leverantör till Sko-Service redan innan Suren tog över. Detta gjorde det naturligt för butiken att fortsätta ett samarbete med Brunner.

– När jag tog över hade jag inte så stor kunskap om vad jag behövde. Jag fick stor hjälp av Brunner, de gick igenom sortimentet och hjälpte mig. De var tydliga och ärliga, vilket jag uppskattade. Brunner har en väldigt bred portfölj, vilket gör att de blir lite av en helhetsleverantör, fortsätter han.

Både Brunner och Sko-Service har nytta av varandra i form av rådgivning och erfarenhetsutbyte.

– Det är skönt att de är så bra att prata med, trots att de är stora finns det en personlig känsla. Jag tittar ofta in på deras kontor och alla är mycket hjälpsamma. Den personliga kontakten har varit viktig för mig. De lyssnar och tar åt sig, trots att jag är en mindre aktör på marknaden. Jag är mycket glad över det samarbetet vi har, avslutar han.

More references

Skocentrum - Brunner har bred kompetens och är kunniga

Skocentrum är ett familjeföretag med en historia som sträcker sig tillbaka till år 1890. I generationer har familjen arbetat med både skotillverkning och försäljning av skor.

Läs mer

Lundhags - Det känns tryggt att jobba med Brunner!

Lundhags tillverkar funktionella kängor och friluftskläder som håller länge, allt för att kundens naturupplevelse ska bli så bra som möjligt och helst ett minne för livet.

Läs mer

PK Fotbädd - Tillsammans med Brunner utvecklar vi produkter.

PK Fotbädd i Örebro är en ortopedisk fotvårdsbutik med fokus på ortopediska skor och inlägg.

Läs mer

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi finns här för dig!
Kontakta oss