Wallins Skor – Ett bra samarbete med öppen dialog

Wallins Skor är ett familjeföretag i Sala som grundades år 1961. I butiken säljer de skor med tillbehör till dam, herr och barn.

Ewa Wallin är butiksägare av Wallins Skor i Sala. Hennes pappa öppnade dörrarna till butiken för dryga 60 år sedan. På 70-talet började Ewa arbeta i butiken och således har hon en lång erfarenhet av branschen, precis som hennes nuvarande kollegor. I och med deras breda kunskap vet de precis vad som krävs för att driva en bra butik.

Sedan nyligen är Brunner butikens leverantör för skovårdsprodukter, sulor och liknande varor och Ewa betonar att samarbetet sedan start har fungerat mycket bra.

– Vi har ett jättebra samarbete och en öppen dialog med Brunner. Kommunikationen mellan oss och vår kontaktperson där fungerar väldigt bra. Detta i kombination med Brunners snabba leveranser gör dem till en mycket bra leverantör.

Nu har butiken även installerat ett system som läser av försäljningen i butiken och således registrerar vad som finns kvar på butikens lager. Denna information skickas sedan till Brunner som i sin tur kan leverera de varor butiken behöver varje vecka.

– Det nya systemet är mycket uppskattat eftersom det innebär mindre manuell hantering för personalen när det kommer till beställningar. Nu ser Brunner direkt vad vi behöver och kan leverera det som saknas!

Vidare berättar Ewa att Brunner har ett bra produktutbud och alltid hjälper butiken att ta fram de produkter som behövs. Ewa förklarar att Wallins Skor lägger stor vikt vid att ge kunder bra service och kvalitet. Det är därmed viktigt att butiken i sin tur har en bra produktleverantör.

– Eftersom butiken är belägen i en mindre stad är det viktigt att vårt utbud matchar invånarnas behov, vi vill att sortimentet ska passa så många som möjligt. Vi är jättenöjda med att Brunners produkter hjälper oss att uppnå detta mål, avslutar Ewa.

More references

Lundhags - Det känns tryggt att jobba med Brunner!

Lundhags tillverkar funktionella kängor och friluftskläder som håller länge, allt för att kundens naturupplevelse ska bli så bra som möjligt och helst ett minne för livet.

Read more

PK Fotbädd - Tillsammans med Brunner utvecklar vi produkter.

PK Fotbädd i Örebro är en ortopedisk fotvårdsbutik med fokus på ortopediska skor och inlägg.

Read more

Sko-Service - Brunner fungerar som en helhetsleverantör.

Sko-Service i Örebro är en anrik och välkänd skomakarbutik i centrala Örebro som sedan sju år tillbaka drivs av Suren Zacharjan. Butiken har många besökare och ett stort utbud.

Read more

contact_title

contact_text
Kontakta oss 2